bootstrap templates

Arkkitehtipalvelut

Laadukas arkkitehtipalvelu on tärkeä koko projektin kannalta

Tarjoamme laadukkaat arkkitehtipalvelut eri projekteihin. Asiakaslähtöisten ja monipuolisten asiantuntijoidemme osaaminen kattaa kaiken tarvittavan aina pääsuunnittelusta maankäytön suunnitteluun ja kaavoitukseen sekä sisustussuunnitteluun. Tilaamalla arkkitehtipalvelun luotettavalta ja kokeneelta tekijältä projektisi lepää osaavissa käsissä sen vaatimustasosta riippumatta.

Kiinnostaako sinua myös sisustussuunnittelu tai tilasuunnittelu?

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisella saadaan puhallettua vanhaan kiinteistöön uutta henkeä ja tätä kautta vanhaan tilaan saadaan uuden veroiset olosuhteet. Jäsenyrityksemme kautta saat laadukkaat arkkitehtipalvelut korjausrakentamiseen. Arkkitehti tekee korjausrakentamisen suunnitelmat aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Jatka lukemista ja tutustu alempana arkkitehtipalveluita tarjoaviin jäsenyrityksiimme! Saat tilattua projektisi arkkitehdit jäsenyritystemme kautta helposti ja nopeasti.

arkkitehtipalvelut united founders

Laitila Arkkitehdit Oy, Helsinki ja Kotka

Laitila Arkkitehdit tarjoamiin arkkitehtipalveluihin kuuluvat rakennushankkeiden pääsuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, sisustussuunnittelu sekä maankäytön suunnittelu ja kaavoitus. Laitila Arkkitehdit on liike-, toimitila- ja toimistorakennusten sekä teollisuus- ja erikoiskohteiden arkkitehtisuunnittelija sekä uudis- että korjaushankkeissa. Muun arkkitehtipalvelun ohella Laitila Arkkitehdeilla on myös pitkä kokemus asuntosuunnittelusta.

Petteri Nikki, Arkkitehti SAFA:
Parasta arkkitehdin työssä on ihmisten kohtaaminen ja se, miten asiakkaan kanssa yhdessä etsitään luovia ratkaisuja joskus ihan arkipäiväisiinkin asioihin ja toimintoihin. Paras mahdollinen lopputulos saavutetaan yhteistyössä, asiakasta kuunnellen. Parhaita projekteja ovat ne, joissa kumpikin osapuoli oppii toisiltaan jotakin uutta, joka avaa uusia näköaloja omaan työhön.

Olen kulkenut arkkitehdin polkua runsaan vuosikymmenen, josta toimiston peräsimessä vuodesta 2007. Matka on ollut antoisa ja mielenkiintoinen ja sen varrella olen saanut olla mukana useissa mielenkiintoisissa hankkeissa, kauppakeskusten, markettien, teollisuuslaitosten, hoivakotien kautta rakennusliikkeiden asuntotuotantoon ja kaavoitushankkeisiin. Niiden kautta olen oppinut, että asiakkaan syvällinen ymmärrys, kuunteleminen ja yksityiskohdista huolehtiminen ovat avain onnistuneeseen lopputulokseen.

Laitila Arkkitehtien nettisivuille

Arkkitehtikuvio Oy Helsinki

Arkkitehtikuvio tarjoaa luotettavaa arkkitehtipalvelua: asiantuntimuksemme kattaa arkkitehtisuunnittelupalvelut sekä pääsuunnittelupalvelut julkisen rakentamisen, toimitilarakentamisen, asunto-osakeyhtiöiden sekä pientalojen ja vapaa-ajan asuntojen omistajien tarpeisiin. Uudisrakentamisen ohella yritys tekee korjaus- ja muutostöiden arkkitehtisuunnittelua mm. asunto-osakeyhtiöille.

Kari O. Laine, rakennusarkkitehti: 
Olen Arkkitehtikuvio Oy:n toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Kahden miehen arkkitehtuuritoimistollemme on kertynyt 19 vuoden toimintamme aikana laaja-alainen kokemus erilaisista hankkeista. Toiminnassamme näkyy vahva arkkitehtuuriosaaminen sekä ajanmukainen näkemys. United Founders -yhteisön osana voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisemmat arkkitehtipalvelut.

Arkkitehtikuvion nettisivuille