web templates free download

LVI-suunnittelu, LVI-hankkeiden projektinjohto ja LVI-valvonta

LVI-suunnittelu ja LVI-valvonta sekä myös LVI-projektinjohto kannattaa jättää osaavan ammattilaisen huoleksi. Korjausrakentamisessa vanhojen LVI-järjestelmien tuntemus on avainasemassa uusien järjestelmien mitoitusta varten. Pitkällä ja monipuolisella kokemuksellamme suunnittelu on optimoitua. Saat kauttamme myös optimoitua sähkösuunnittelua.

LVI-suunnittelulla on iso vaikutus kiinteistön ylläpito- ja energiakustannuksiin. Kun LVI-suunnittelu on tehty hyvin, on suurempi todennäköisyys, että rakennetun tai saneeratun kiinteistön käytettävyys on kunnossa ja esimerkiksi tekninen huolto helpompi tehdä.

LVI-suunnittelu ja LVI-valvonta ammattilaistemme kautta

Yrityksistämme VisioPlan Talotekniikka Oy ja VisioPlan Pohjanmaa Oy tarjoavat LVI-suunnittelun, hankesuunnittelun, projektinjohto- ja valvontapalvelut sekä KVV- ja IV-työnjohdon AA-pätevyyksillä. Aikaisempiin referenssikohteisiimme kuuluu monia linjasaneeraus- ja putkiremonttikohteita.

LVIS-hankkeiden projektinjohtopalveluissa olemme erikoistuneet kohteisiin, joissa taloteknisten järjestelmien muutosaste on suuri. Tarvitsitpa sitten LVI-suunnittelua tai LVI-valvontaa, käänny meidän puoleemme ja pyydä tarjousta!

United Founders tarjoaa lvi-suunnittelua ja lvi-valvontaa

Tarjouspyyntö

Täyttämällä kentät pääset jättämään meille tarjouspyynnön. 
Kysy myös, jos tarvitset lisätietoja palveluistamme!