how to create a site for free

Rakennesuunnittelu

Mitä rakennesuunnittelu tarkoittaa?

Rakennesuunnittelulla tarkoitetaan suunnittelua, joka on koko rakennussuunnittelun osa-alue. Rakennesuunnittelun ensisijainen tehtävä on tehdä rakennesuunnitelmat, joilla rakennus toteutetaan. Rakennesuunnitteluun kuuluu todella monta osa-aluetta, esimerkkeinä mainittakoon uudisrakennusten ja saneerauskohteiden rakennesuunnittelu, rakenteiden suunnittelu, runkomateriaalien valinnat sekä niiden lujuustarkastelut.

rakennesuunnittelu on tärkeää

Rakennesuunnittelija palveluksessasi - Plan B Korjaussuunnittelupalvelut Oy

Etsinnässä asiantunteva rakennesuunnittelija? Plan B Korjaussuunnittelupalvelut Oy:ltä saat korjaus- ja uudisrakennesuunnittelun palvelut sekä kuntotutkimukset ja -kartoitukset. Yritys tarjoaa asiantuntijapalveluita kaikenlaisiin korjaus- ja uudishankkeisiin huomioiden kohteen yksilöllisyyden ja asiakkaan tahtotilan korjauksen laatutasolle. Kun luotettava rakennesuunnittelu on tarpeen, hyödynnä rohkeasti osaamistamme!

TIMO OJA, Ins. (Ylempi AMK):
Olen Plan B Korjaussuunnittelupalveluiden toimitusjohtaja ja perustaja sekä United Foundersin perustajaosakas. Insinööriopintojeni aikana huomasin olevanani erityisen kiinnostunut rakenteiden toiminnasta, joka ohjasi minut suunnittelualalle. Valmistuttuani ensimmäiset kolme vuotta vietin vaativien uudisbetonirakenteiden suunnittelussa. Tämän jälkeen toimeksiannot ovat keskittyneet korjausrakentamiseen elementtisaumausten uusimishankkeista massiivisiin perusparannushankkeisiin.

Erityiseksi kiinnostuksen kohteeksi työntäyteisen urani aikana ovat muodostuneet betonirakenteet kaikissa olomuodoissaan. Erityistä osaamista minulla on betonirakenteiden vaurioitumisen syiden selvittämisestä ja korjaussuunnittelusta asiakaslähtöisesti kustannukset huomioiden. Suunnittelijan todellinen ammattitaito määräytyy oikein mitoitetuissa kustannustehokkaissa korjaussuunnitelmissa.

Asiakasprojekteissa toimin korjaussuunnittelijana sekä kaikenlaisissa rakenteiden vaurioitumiseen johtaneissa selvityksissä syiden selvittäjänä ja asiantuntijana.

Plan B:n nettisivuille