develop your own website

TEDD-palvelut

TDD- ja EDD-raportit toimivat kiinteistön osto-, myynti- tai vuokraustilanteessa päätöksenteon pohjana. TDD- ja EDD- raporttien avulla ostajalla ja myyjällä on molemmilla tiedossa kiinteistön rakennusten tekninen kunto ja tulevien korjaustarpeiden sekä mahdollisten ympäristöriskien kustannukset.

Korjaustarpeita ja kustannusriskejä voivat aiheuttaa myös ympäristötekijät tontin käyttöhistoriasta ja ympäristöstä riippuen. TEDD-raporteissa voidaan näihin liittyen tarkastella myös alueen ja kiinteistön kaavoitustilannetta, rasitteita ja kehitysmahdollisuuksia. Mahdollisuuksien ja riskien painoarvoa on helpompi puntaroida, kun tiedot kohteen kunnosta ovat yksiselitteisesti osa kiinteistökaupan asiakirjoja.

Nopean ja laadukkaan työn takaamiseksi asiakkaan kanssa sovitaan raportoinnille selkeä aikataulu ja tarvittava tarkkuustaso. Vastataksemme tähän tarpeeseen olemme yhdistäneet voimamme Sipti Environment Oy:n kanssa. Yhdessä pystymme toteuttamaan TEDD-selvitykset kiinteistökauppojen vaatimalla nopealla ja tehokkaalla syklillä. Vahvuutenamme on pienyrittäjien nopeus ja ketteryys sekä laajan
ammatti-taidon omaava toteutusryhmä.

Pääset jättämään meille yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön sivun alalaidasta. Voit olla mieluusti yhteydessä meihin myös suoraan sähköpostitse tai puhelimitse!

Yhteyshenkilömme:
TDD-palvelut: Timo Oja, timo.oja@planbsuunnittelu.fi, p. 040 835 2553
EDD-palvelut: Petra Pihlainen, petra.pihlainen@siptienvi.fi, p. 040 757 9931

vedeneristys-tarkastus

Muut tutkimukset ja selvitykset

TEDD-palveluiden lisäksi saat United Founders -yhteisön yrityksiltä monet muut tutkimus- ja selvityspalvelut, kuten riski- ja kuntotutkimukset ja -kartoitukset sekä asbesti- ja haitta-ainekartoitukset.

Tarjoamme taloyhtiöille moninaisia teknisiä palveluita, joita ovat esimerkiksi taloyhtiöille tehtävät vedeneristystarkastukset (kuva) ja osakasmuutostöiden valvonta.

vedeneristys-tarkastus

Tarjouspyyntö

Täyttämällä kentät pääset jättämään meille tarjouspyynnön. 
Kysy myös, jos tarvitset lisätietoja palveluistamme!