html5 templates

Talotekniikan suunnittelu

Palveluksessasi talotekniikan suunnittelun ammattilainen

Ennen talotekniikan suunnittelua saatat tarvita kuntotutkimuksen. Meiltä löydät talotekniikan ammattilaisen toteuttamaan esimerkiksi LVI-suunnittelun. Lämmitys-, vesijohto- ja ilmanvaihtotekniikka tulevat kerralla kuntoon ja se tehdään talotekniikkaa suunnitellessa tehokkuutta ja ekologisuutta ajatellen. Rakennuksen ja kiinteistön toiminnan kannalta on erittäin tärkeää, että talotekniikka on suunniteltu kestävän kehityksen näkökulmasta - näin se antaa kiinteistölle mahdollisimman monta korjaustarpeetonta vuotta.

Paloturvallisuussuunnitelma kannattaa tehdä huippuammattilaisen kanssa

Paloturvallisuussuunnitelma on monesti lähtöaineisto muille rakennuksen suunnittelijoille. Kun paloturvallisuussuunnitelma on tehty huippuammattilaisen toimesta, sillä voi olla merkittäviäkin säästöjä koko rakennushanketta ajatellen. Usein voidaan vaikuttaa myös rakennuksen tai rakennusten ylläpito- ja huoltokustannuksiin positiivisesti. Paloturvallisuussuunnittelulla pystytään vaikuttamaan mm. poistumisteihin, rakennuksen käytettävyyteen, rakennustapaan sekä palo-osastoihin. Paloturvallisuussuunnittelu on otettava huomioon lähes aina, jos tehtävät toimenpiteet vaativat rakennusluvan. Näin ollen paloturvallisuussuunnittelussa sinua auttavat Paloturvasuunnittelu Block Oy:n rautaiset ammattilaiset. Heillä on monen vuoden kokemus esimerkiksi palotekniikasta ja sprinklerisuunnittelusta.

Talotekniikan ammattilainen - VisioPlan Talotekniikka Oy

VisioPlan Talotekniikka palvelee sinua monenlaisissa tarpeissa. Meiltä saat LVI-suunnittelun ja -valvonnan, asunto- ja toimitilakorjauksien hankesuunnittelu-, suunnittelu- ja projektinjohtopalvelut sekä KVV- ja IV-työnjohtopalvelut. Myös kuntoarviot ja muut talotekniikan asiantuntijatehtävät kuuluvat valikoimaamme.

Antti Ollikainen, Ins. (AMK): 
Olen VisioPlan Talotekniikka Oy:n perustaja sekä United Foundersin perustajaosakas. Työuraani mahtuu paljon monenlaisia hankkeita, putkiremonteista aina massiivisiin energiateollisuuden uudisprojekteihin, unohtamatta myöskään useita toimitilojen modernisointihankkeita. Nämä kaikki ovat pitäneet sisällään erilaisia asiakkuuksia sekä monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa on vierähtänyt aikaa yli 20 vuotta. Viimeisimmät vuodet olen toiminut talotekniikan asiantuntija- ja johtotehtävissä. 

Parhaiten onnistumme tavoitteissa, kun osapuolten välinen kunnioitus ja luottamus on kunnossa, tällöin myös yhdessä tekeminen toimii. Pidetään siis se mitä sovitaan. Tärkeää on myös, että asiakas tulee kuulluksi toiveineen ja tarpeineen. Palvelukulttuurin kehittäminen korjausrakentamisessa on kuulunut olennaisesti aiempiin työtehtäviini ja haluan ehdottomasti jatkaa työtä sen parissa. 

VisioPlanin nettisivuille

VisioPlan Sähkö Oy

VisioPlan Sähkö Oy on viiden hengen sähkösuunnitteluyritys, joka tekee sähkösuunnittelua ja sähkövalvontaa muun muassa erilaisiin liiketila- ja asunto-osakeyhtiökohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin.

Pekka Lindeman, tekn.: 
Olen VisioPlan Sähkö Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Yli 20-vuotisella työurallani olen toiminut sähköasentajana, -suunnittelijana, -valvojana sekä projektipäällikkönä useissa erilaisissa projekteissa aina sairaaloista toimisto- ja asuinrakennuksiin.


VisioPlanin nettisivuille

VisioPlan Pohjanmaa Oy

VisioPlan Pohjanmaa palvelee asiakkaitaan Seinäjoen keskustasta käsin. VisioPlan tarjoaa LVI-suunnittelupalveluiden lisäksi myös sammutuslaitteistosuunnittelun palveluita.

Pasi-Aatos Kari, Ins. (AMK)
Olen VisioPlan Pohjanmaan toimitusjohtaja. Minulla on kokemusta LVI-alan asiantuntijatehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Viimeisimpänä olen toiminut sekä alue- että yksikönpäällikön tehtävissä. Viime vuosien aikana olen osallistunut erityisesti suurten julkisten rakennusten sekä vaativien kohteiden IV-, LVI- ja LVISA -suunnitteluun.

Jouni Tuuri, tekn.
Projektipäällikkönä vastaan VisioPlan Pohjanmaalla sammutuslaitteistosuunnittelusta, joka on erityisosaamisaluettani. Olen 25-vuotisella LVI-alan urallani kerännyt kokemusta niin suunnittelijan kuin urakoitsijan tehtävistä.

VisioPlanin nettisivuille


Paloturvasuunnittelu Block Oy

Paloturvasuunnittelu Block Oy on paloturvallisuuden kokonaisvaltainen suunnittelu- ja asiantuntijayritys, josta saat paloturvallisuuden kokonaissuunnitelmat, yksittäiset erityissuunnitelmat tai konsultointiapua oman tarpeesi mukaisesti. Tutustu tarkemmin paloteknisiin asiantuntijapalveluihimme!

Jarkko Tuuri, DI:
Olen Paloturvasuunnittelu Block Oy:n suunnittelupäällikkö. Olen toiminut kiinteistö- ja suunnittelualan johtotehtävissä viimeiset 10 vuotta, viimeisimpänä perustamani paloturvallisuusalan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen yhtiön Novecom Oy:n toimitusjohtajana. Kokemusta on kertynyt monipuolisesti isoista liike-, toimisto- ja teollisuusrakennusprojekteista lukemattomiin pienempiin konsultointitehtäviin.

Paloturvasuunnittelu Blockin nettisivuille