bootstrap template

Työnjohto-palvelut

Kauttamme saat vastaavan työnjohtajan

Vastaava työnjohtaja hakusessa? Jäsenyrityksemme Serrasorte auttaa sinua monipuolisesti työnjohtoon liittyvissä tehtävissä. Olipa tarpeenne sitten oviaukon tekeminen kantavaan seinään yksityisasunnossa tai vastaavan työnjohtajan tehtävät tuhansien neliömetrien toimitilahankkeissa. Työnjohtopalvelut auttavat esimerkiksi korjausrakentamisessa.

Työnjohtaja meiltä Helsinkiin ja muualle pk-seudulle

United Foundersin kautta saat rakennusalan työnjohtajan Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle. Työnjohtajamme kelpoisuus on tottakai hyväksytty rakennusvalvonnan toimesta. Varmistamme, että rakennusalan projektisi menee maaliin laadukkaasti ja tehokkaasti – vahvan ammattilaisen johtamana. 

Mitä vastaava työnjohtaja tekee?

Vastaavan työnjohtajan vastuulla on pitää huoli siitä, että ko. työmaalla toimitaan rakentamista koskivien lakien, määräyksien ja säännöksien mukaan. Vastaava työnjohtaja organisoi rakennustyötä ja on yhteydessä tarvittaessa viranomaisiin työn suorittamisesta.

Vastaavan työnjohtajan tehtävä on valvoa muiden erityisalojen työnjohtajia ja pitää huoli, että eri valvontailmoitukset tehdään asianmukaisesti. Hän valvoo myös, että rakennustyöt tehdään turvallisuusohjeiden mukaan.

Työnjohtaja on neuvonantajana rakennuttajan suuntaan ja vastaa hänelle kysymyksiin. Työnjohtaja pitää huolen, että vaadittavat suunnitelmat ovat olemassa ja kaikissa työtehtävissä toimitaan niiden mukaisesti.

vastaava työnjohtaja johtaa

SERRASORTE OY 

Serrasorte Oy:n monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, työnjohtopalvelut sekä koordinointipalvelut. Serrasorten työnjohtopalveluihin kuuluvat korjausrakentamisen työnjohto, kustannushallinta ja rakennettavuuden arviointi. Serrasorte tarjoaa koordinointipalveluita työturvallisuuteen, kosteudenhallintaan ja suunnittelun ohjaukseen liittyen.

Jarkko Peltola, RI: 
Olen Serrasorte Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja sekä United Foundersin perustajaosakas. Vuodesta 1996 alkaen tähän päivään saakka olen toiminut rakennustyömailla lähes kaikissa tehtävissä timpurista työpäällikköön. Työmaiden koko on vaihdellut aina miljardiluokan teollisuus- ja liikerakennuskohteista ulkomailla pieniin ravintolaremontteihin kotikulmilla. Kaikista niistä on löytynyt mielenkiintoisia haasteita ja detaljiikkaa ratkaistavaksi. 

Erityisenä mielenkiinnon kohteena minulla on rakentamisprosessin tehostaminen. Mielestäni työsarkaa riittää sillä alueella aina henkilöstön ammatillisesta osaamisesta ja motivoinnista teknisen puolen valintoihin ja menetelmiin. Itselleni on tärkeää kunnioittaa toisen osaamista kaikilla tasoilla. Nostetaan yhdessä rakennusalan ammattitaidon arvostus takaisin takavuosien tasolle. 

Asiakasprojekteissa toimin monipuolisesti asiakkaan asiantuntijana. Eritysosaamisalueitani ovat sopimustekniikka sekä rakenteiden ja rakennusmenetelmien taloudellinen arviointi.

Serrasorten nettisivuille

Tarjouspyyntö

Täyttämällä kentät pääset jättämään meille tarjouspyynnön. 
Kysy myös, jos tarvitset lisätietoja palveluistamme!